Thomas, Fien en Joris van het Hifibestuur organiseren samen met anderen de Feelalivestream. (Foto: Myrthe Koopman).

Studentendiscotheek Hifi weer 'open' met Feelalivestream

Al tijden houdt de Leidse studentendiscotheek de Hifi haar deuren gesloten. Feestjes zoals voorheen zijn voor studenten en andere jongeren sinds corona verleden tijd. Maar nu is er een alternatief: de Feelalivestream. De Hifi heeft de handen ineengeslagen met verschillende andere studentendiscotheken en organiseert op 30 januari een coronaproof feestje dat gevierd kan worden via een livestream. Gewoon in je eigen huiskamer.

“Het is denk ik wel een echte gamechanger”, zegt Joris Bol Raap van het Hifibestuur over het initiatief. Hij kwam samen met zijn medebestuursgenoten op het idee om een livestream te organiseren, toen ze voor de zoveelste keer naar dezelfde dj-set aan het kijken waren. “We hebben contact opgenomen met verschillende andere studentensteden en zo is het balletje gaan rollen”.

Vette locaties
Op 30 januari vindt de Feealivestream vanaf 21.00 uur plaats. Dj’s uit Amsterdam, Delft, Groningen, Leiden, Rotterdam en Utrecht zorgen voor de muziek vanaf ‘vette locaties’. Leiden wordt vertegenwoordigd door het dj-duo Dirty Dani & Juicy Jur. Zij draaien vanaf de rooftop van de oude Hudson’s Bay.

De livestream is voor iedereen gratis te bekijken en is voor en door studenten. Maar jong, oud, student of niet, iedereen wordt uitgenodigd om mee te kijken. Voorafgaand aan de livestream vindt een online symposium plaats. Hierbij werpen verschillende sprekers hun licht op de veranderingen die het coronavirus met zich heeft meegebracht.

Meedoen
Het is de bedoeling dat de livestream gewoon thuis wordt bekeken, alleen of met huisgenoten. Zo kun je een feestje houden in je eigen woonkamer op een coronaproof manier. Houd voor deelname aan de livestream de sociale media in de gaten op Facebook en Instagram @feelalivestream2021.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×