(Foto: Voorschoten '97).

Rendierenloop brengt ruim 4.000 euro op

De Rudolphs Rode Speurneus Editie van de Rendierenloop heeft 4.283,85 euro opgeleverd voor organisator Voorschoten ’97. De vereniging gebruikt dit bedrag voor de aanleg van een nieuwe atletiekbaan.

Door de coronamaatregelen kon het evenement dat Voorschoten ’97 sinds 2018 jaarlijks organiseert bijna niet doorgaan. Door de puzzeltocht in kerstsfeer niet op een dag te organiseren maar deelnemers (uit een gezin) een maand de tijd te geven om de route af te leggen, werd de speurtocht ‘coronaproof’ en gaf de gemeente toestemming.

Speurende Voorschotenaren werden met app door het centrum gestuurd waar op verschillenden plekken vragen of opdrachten verschenen. Hiermee konden punten worden verdiend. De teams van Mariëtte Wapenaar en Marloes Lukaart haalden beiden de hoogste score: 142 punten. Zij kregen een cadeaubon thuisgestuurd. De organisatie gaf ook een beloning aan het team dat het meest feestelijk op de foto ging. Deze eer ging naar het gezin van Eeke Landman-Sinnema. Zij mogen een jaar lang gratis naar het Museum Voorschoten.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×