(Foto: Maarten Mulder)

Waterleiding geraakt bij werkzaamheden, supermarkt staat droog

Bij werkzaamheden op de Korte Mare in Leiden is donderdagochtend een waterleiding geraakt. Dat leidde al snel tot een waterballet op straat. Door het afsluiten van de waterleiding hebben de naastgelegen woonhuizen en supermarkt Dirk van den Broek tijdelijk geen water.

Waterleidingbedrijf Dunea is opgeroepen om de schade op te nemen en het lek te dichten. De sfeer onder omstanders en betrokkenen is overigens gelaten; er worden grapjes gemaakt over de naderende vorst dit weekend. “Wellicht kunnen we dan wel schaatsen!”.

De schade aan omliggende panden lijkt mee te vallen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×