(Foto: Gemeente Leiden).

Leidse afvalbakken worden voorlopig niet geleegd

Door de hevige sneeuwval wordt er in Leiden de komende dagen geen afval opgehaald, laat de gemeente maandagochtend weten. De vuilniswagens kunnen lastig de weg op en het bedrijf dat het afval uiteindelijk gaat afvoeren, rijdt ook niet. Het is nog onzeker wanneer de vuilniswagens weer gaan rijden.

“Deze bakken staan netjes te wachten, maar moeten nog even geduld hebben”, schrijft de gemeente bij een bericht op sociale media. De vuilniswagens komen lastig vooruit in de sneeuw en de medewerkers worden nu juist ingezet om de wegen begaanbaar te houden.

Naast dat afvalbakken voorlopig niet worden geleegd, wordt ook het grofvuil niet opgehaald. Ook ondergrondse containers, glasbakken en papierbakken worden niet geleegd en de milieustraat gaat dicht. De gemeente kijkt per dag wanneer er weer afval opgehaald kan worden. De actuele stand van zaken is te vinden op www.leiden.nl/afval.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×