(Foto: Politie).

Politie zoekt slachtoffer mishandeling in Voorschoten

De politie zoekt een meisje dat vrijdag 5 februari mishandeld zou zijn bij landgoed Ter Wadding in Voorschoten. Rond 15.45 uur kreeg de politie die middag de melding dat een meisje mishandeld zou worden door een groep jongeren. Daarbij zouden maar liefst zo’n twintig jongeren betrokken zijn, waarvan er zeker tien stonden te filmen.

Het slachtoffer wist weg te rennen van de groep aanvallers in de richting van station de Vink. “Helaas heeft niemand zich als slachtoffer bij ons gemeld”, laat de politie weten. “Wij zijn dus op zoek naar het meisje dat door deze groep mishandeld is. Het enige dat bekend is, is dat het een blond meisje was met een zwarte jas. Ook had ze een handtas bij zich”.

In een oproep richt de politie zich direct tot het slachtoffer: “Jij of je ouders kunnen zich melden via 0900-8844.”

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten Mishandeling bij Ter Wadding


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×