Leerlingen van het Marecollege bezorgen 140 rozen bij hun medeleerlingen

Leerlingen van het Marecollege bezorgen vandaag 140 rozen bij hun medeleerlingen in de hele regio. Van Naaldwijk tot Noordwijk en van Alphen tot Nieuwkoop zijn er bestellingen geplaatst. Vanwege corona wordt de valentijnsactie dit jaar niet door leerlingen georganiseerd. Docenten hebben de organisatie daarom dit jaar overgenomen.

Docent Fleur: “Wij moeten die leerlingen met elkaar in contact brengen. Daar is meer behoefte aan dan ooit.” Aan de hoeveelheid reacties was dat ook duidelijk te merken. “Andere jaren werden nog geen 40 rozen verkocht. Dit jaar wel 140”, weet docent Ane.

Leerlingen hebben veel lieve, bemoedigende en grappige dingen aan elkaar geschreven. “Beste … , jij bent altijd welkom in mijn feesttent, afzender anoniem.” En: “Lieve juf, ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik je ben.” Bovenstaande teksten en nog veel meer lieve, grappige, bemoedigende en prikkelende woorden hebben de leerlingen elkaar opgestuurd. De leerlingen zijn overigens wel betrokken bij het verpakken en bezorgen van de rozen. 10 duo’s trekken maandag de regio in om de rozen af te leveren.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×