(Foto: Politie).

Verstekelingen opgepakt na vlucht uit vrachtwagen bij Zoeterwoude

De politie heeft woensdag in Zoeterwoude vier mannen aangehouden die zich hadden verstopt in de laadruimte van een vrachtwagen.

De chauffeur had de verstekelingen niet opgemerkt onderweg. Bij het openen van de laadruimte sprongen de verstelingen uit de laadruimte en renden richting het spoor waarna de vier uit het zicht verdwenen. Medewerkers van het bedrijf waar de chauffeur aan het lossen was belden direct de politie.

Verschillende eenheden van de politie zijn direct een zoekactie gestart. Een machinist van een passerende trein zag de mannen naast het spoor lopen en stopte de trein. De conducteur wist de mannen tegen te houden en begeleide het viertal richting de politie.

De vier mannen die verklaarden uit AlbanieĢˆ te komen zijn aangehouden en overgedragen aan de vreemdelingenpolitie in Den Haag.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×