Eind vorig jaar werd bekend dat 32 mensen zich hebben gemeld voor het burgemeesterschap. (Foto: René Zoetemelk).

Bekendmaking nieuwe burgemeester Voorschoten vanavond op Sleutelstad TV

Tijdens een bijzondere raadsvergadering buigt de Voorschotense gemeenteraad zich vanavond over de keuze voor een nieuwe burgemeester. De vertrouwenscommissie met daarin de fractievoorzitters van alle Voorschotense politieke partijen legt de voorkeur aan de raad voor.

Na de beraadslagingen in die beslotenheid plaatsvinden, wordt de nieuwe burgemeester vervolgens tussen 21.00 en 22.00 uur voorgedragen in een openbare vergadering. Die vindt in verband met de coronamaatregelen op een alternatieve locatie plaats, omdat in de raadzaal onvoldoende afstand gehouden kan worden.

De openbare voordracht is onder meer live te volgen via Sleutelstad TV. Hoe laat precies hangt af van de beraadslagingen van de raad die aan de bekendmaking vooraf gaan. Sleutelstad TV is te zien via Ziggo kanaal 46 en online via www.sleutelstad.nl/tv.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×