(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: Miep en Menno Smitsloo

In Licht op Leiden spreekt Ton Kohlbeck deze week met Miep en Menno Smitsloo. Beiden zijn in tal van werelden in Leiden en de regio bekend en actief op vele terreinen. Hun veelzijdigheid beslaat de journalistiek en de kunsten, het openbaar bestuur en het bedrijfsleven. Het gesprek gaat over hun drijfveren en over hun kijk op het algemeen belang.

Ook de Leidenaars van de Week komen weer langs. Kijkers die suggesties voor onderwerpen of gasten in volgende uitzendingen hebben, kunnen terecht op lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door.  Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×