Onder andere de jubileumeditie van Beelden in Leiden krijgt een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds. (Foto Sleutelstad.)

Bijna 30.000 euro voor culturele projecten Leidse regio

Ruim 3,5 ton heeft het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland in het eerste kwartaal van dit jaar uitgegeven aan 64 bijzondere natuur- en cultuurprojecten in Zuid-Holland.

In Leiden kregen zes organisaties geld uit het fonds. Zo kreeg Stichting Duinbehoud 1.469 euro voor de uitgave van een duingids. De Historische Vereniging Oud Leiden ontving een tegemoetkoming van 2.740 euro voor biografische interviews voor het project Stem van Leiden. Het Leidse Short Film Festival kreeg een bijdrage van 6.000 euro. De Stichting de Ongekende Ervaring ontving 3.000 euro voor de Tentoonstelling Ons Leiden. Stichting Beelden in Leiden kreeg 5.000 voor haar jubileumeditie. En Stichting Theater de Generator kreeg 8.700 euro voor de aanschaf van een beamer. In Voorschoten ontving Stichting Dansblok 5.000 euro voor Dansproductie Plastisch.

 

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×