Gesprek met de burgemeester: snel versoepelen, uitslag referendum en racisme bij de politie

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Het wordt weer lekkerder weer en iedereen trekt er op uit. In de parken wordt het steeds drukker, terwijl de terrassen verplicht gesloten blijven. Steunt Henri Lenferink de oproep van zijn collega’s om snel te versoepelen? Daarnaast blikken we terug op het Roomburgerparkreferendum, dat volgens de burgemeester beter in een andere vorm gehouden had kunnen worden. En is het nodig dat de politie inzet op 35 procent agenten van niet-Westerse achtergrond in 2025? Draagt dat bij aan de veiligheid in de stad?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van april

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×