(Foto's: Regio15, Myrthe Koopman).

Bommelding Leonardo College, school ontruimd en buurt afgezet

Het Leonardo College is vanmiddag rond 14.00 uur ontruimd nadat de politie informatie had gekregen over de aanwezigheid van een bom in of in de buurt van het schoolgebouw. Meerdere politie-eenheden zijn ingezet en hebben de omgeving van de school waaronder de Noachstraat en de Brandts Buyskade afgezet.

De school is vervolgens ontruimd en alle scholieren zijn tijdelijk opgevangen op een verzamellocatie bij een voetbalveld in de buurt. Na uitgebreid onderzoek van de politie is er niets aangetroffen in of in de nabije omgeving van de school. Omstreeks 15.15 uur werden de school en de omgeving weer vrijgegeven. De politie doet nader onderzoek naar de bommelding.

  • (foto: Myrthe Koopman).
    (foto: Myrthe Koopman).
  • (foto: Myrthe Koopman).
    (foto: Myrthe Koopman).
  • (foto: Myrthe Koopman).
    (foto: Myrthe Koopman).
112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×