Burgemeester sluit drugspand aan Molenstraat

Burgemeester Henri Lenferink sluit maandag een drugspand aan de Molenstraat. De woning wordt voor zes maanden gesloten op grond van de Opiumwet.

Uit informatie van de politie blijkt dat er in de woning grote hoeveelheden soft- en harddrugs zijn aangetroffen. Ook zijn er goederen aangetroffen die erop wijzen dat er drugs verhandeld werden. Om dit en alle overlast die ermee samenhangt tegen te gaan sluit Lenferink de woning voor zes maanden.

Er werd  al eens eerder een drugspand aan de Molenstraat gesloten door Lenferink. De woningbouwcorporatie zegde toen ook het huurcontract met de bewoner op. De bewoner had de huisuitzetting willen voorkomen met een kort geding maar de rechter stelde de gemeente Leiden toen in het gelijk.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×