(Foto's: Chris de Waard).

Europaweg afgesloten voor alle verkeer

Nog tot morgenochtend vroeg is de Europaweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De provincie Zuid-Holland voert er herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt. Door de vorstperiode waren daar gaten en scheuren in ontstaan en dat leverde onveilige situaties op.

Bij de werkzaamheden wordt eerst de oude asfaltlaag verwijderd. Vervolgens wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht.

Door de afsluiting en de daarmee gepaard gaande omrijroutes is het op verschillende wegen in de stad een stuk drukker dan normaal. Met name op het Levendaal en de Hoge Rijkdijk stond het verkeer zaterdagmiddag behoorlijk vast.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×