(Foto Politie).

Drie Hagenaren aangehouden na mishandeling in Voorschoten

De politie heeft zaterdagochtend drie mannen aangehouden na een mishandeling op de Burgemeester van der Hoevenlaan in Voorschoten. Bij deze mishandeling raakte een 19-jarige inwoner van Voorschoten gewond. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 3.50 uur werd er gebeld dat er een jongen op de Burgemeester van der Hoevenlaan na een ruzie tegen de grond was geslagen. Agenten troffen het slachtoffer bloedend aan. Degene die de politie belde, vertelde dat hij en zijn drie vrienden in eerste instantie lastig waren gevallen door drie mannen. Kort daarna vond de mishandeling plaats. Ook probeerden deze drie mannen nog een jas van een van de vier mannen te stelen.

Het drietal ging ervandoor in een zwarte Volkswagen. Na een korte zoektocht zag de politie de auto rijden op de Middelgeestlaan in Voorschoten. De drie inzittenden, mannen van 17, 18 en 19 jaar oud uit Den Haag zijn aangehouden. In de auto werden meerdere steekwapens aangetroffen. De drie verdachten zitten nog steeds vast en worden gehoord.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×