De brandweer helpt bij een losgeraakt zonnescherm op vijf hoog. (Foto's AS Media)

Brandweer helpt bij losgeraakt zonnescherm op vijfhoog

De brandweer rijdt niet alleen uit voor branden, auto’s in sloten en giftige stoffen. Zo af en toe komt er ook een zonnescherm op vijfhoog voorbij dat een risico vormt. In Voorschoten vrijdagavond 20.30 uur is de brandweer ingezet om een kapot scherm aan de Richard Wagnerlaan te verwijderen.

Het scherm was op de vijfde verdieping van de flat kapot gescheurd en dreigde naar beneden te vallen. Met behulp van een ladderwagen kon de brandweer het scherm bereiken. Het scherm is losgeknipt en door een raam aan de eigenaar gegeven.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×