Gesprek met de burgemeester: crimineel geld, vaccinatiebereidheid en lachgasverbod

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Het wordt weer lekkerder weer en iedereen trekt er op uit. In de parken wordt het steeds drukker en tijdens Koningsdag werd bijvoorbeeld het Plantsoen al ontruimd. Is dat iets dat de we komende tijd vaker gaan zien? Ook bespreken we de negatieve gevolgen van de strijd tegen crimineel geld in de stad. Op meerdere plekken verloedert de stad namelijk en het is maar lastig daar iets aan te doen. Tot slot: hoe komt het nieuwe Leidse verbod op lachgas eruit te zien?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de tweede maandag van mei

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×