Brandweer redt kat én vrouw uit hoge boom

De brandweer heeft vanmiddag in Voorschoten een vrouw én een kat uit een boom gered. In een poging om de kat uit de boom te halen, klom de eigenaar van het beestje in de boom aan de Migchelbrinklaan. Tijdens deze reddingactie is de vrouw op zeven meter hoogte vast komen te zitten.

De gealarmeerde brandweer is met spoed naar beide hoogklimmers uitgerukt. Met behulp van onder andere een hoogwerker, ladders en dappere brandweermannen zijn de kat én de vrouw gered uit hun benarde positie. Niemand raakte bij dit avontuur gewond.

Om bij het tweetal in de boom te komen moest de brandweer een paar houten hekjes verwijderen. Het incident trok de nodige bekijks van voorbijgangers.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×