(Ontwerp: gemeente Leiden).

Gemeente vraagt om reacties over openbare ruimte rondom de Kopermolen

Via het platform DoeMee Leiden kunnen mensen reageren op schetsontwerpen van het gebied rondom de Kopermolen. De gemeente gaat het hart van de Merenwijk samen met de eigenaar van het winkelcentrum nieuw leven inblazen, onder meer door de parkeerplaatsen, straten en het groen aan te pakken.

Er zijn posters met schetsen gemaakt waarop betrokkenen nu kunnen reageren. “Dit zijn de eerste ideeën over hoe de openbare ruimte rondom De Kopermolen er uit kan komen te zien. We hebben ons laten inspireren door eerdere reacties van inwoners van de Merenwijk”, schrijft de gemeente in een toelichting.

“Deze ideeën zijn een eerste aanzet. Er is nog niet uitgebreid naar de kosten gekeken en er moet ook nog bekeken worden of het technisch uit­voerbaar is”, meldt de gemeente alvast. “Deze schetsen zijn juist bedoeld om in gesprek te gaan.”

Reageren op de ontwerpen kan via doemee.leiden.nl. De deadline is 28 mei.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×