(Foto's: PR).

Rene de Jong erelid ondernemersvereniging Zoeterwoude

Tijdens de algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging Zoeterwoude is Rene de Jong benoemd tot erelid van de vereniging. Hij nam afgelopen donderdagavond afscheid als bestuurslid en werd door voorzitter Hugo Choufour verrast met een oorkonde en cadeau. In zijn speech bedankte hij De Jong voor zijn inzet binnen het bestuur.

Choufour hoopt dat hij af en toe een beroep mag blijven doen op De Jong. Na het vertrek van De Jong is het bestuur meteen aangevuld. Dita van Dijk, Connie van der Post, André Berloth, Ellen Harteveld de Ridder, David Nieuwenburg en Robbert Beurse deden hun toetreden tot het bestuur. Tijdens de algemene ledenvergadering lichtten zij al kort toe welke taken zij de komende tijd op zich nemen.

Advertentie

Economie Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×