(Foto: PR).

Museumnacht presenteert online programma

De organisatie van de Museumnacht heeft het digitale programma bekend gemaakt. Je kunt kiezen uit drie streams met verschillende onderdelen: van een muziektheatervoorstelling tot verschillende quizzen en muzikale intermezzo’s. De Museumnacht, waar elf musea aan meedoen, is op 5 juni vanaf 20.00.

Vorig jaar ging de Museumnacht helemaal niet door, nu alleen als online event. Toch hebben de organiserende studenten hun best gedaan om dit jaar uniek te maken. Zo is er een exclusief Museumnacht biertje gebrouwen in samenwerking met brouwerij Leidsch bier: ‘De Leidse Meester’. Het bier is een combinatie van twee brouwstijlen: witbier en India Pale Ale, wat resulteert in een white IPA. De biertjes zijn aan te schaffen bij aankoop van een ticket voor Museumnacht en ze zullen binnenkort ook bij lokale slijterijen in Leiden liggen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×