(Archieffoto: AS Media).

Stationspleintunnel op 7 juni afgesloten voor brandoefening

De gemeente Leiden organiseert op maandag 7 juni samen met de brandweer en politie vanaf 20.00 uur tot middernacht een brandoefening in de Sationspleintunnel. De tunnel is vanaf 20.00 uur tot middernacht in beide richtingen afgesloten.

De brand wordt nagebootst met onschadelijke rook. Het doel van de brandoefening is om de interactie tussen lokale hulpdiensten en de technische uitrusting in de tunnel te testen. De busbanen en fietspaden in de buurt van de tunnel blijven gewoon open. Ook voetgangers kunnen gerust langs de tunnel lopen. In de omgeving van de tunnel zijn de sirenes van arriverende hulpdiensten hoorbaar en mogelijk het inschakelen van het ventilatiesysteem in de tunnel. Ook kan er rook uit de tunnel komen. Omwonenden worden deze week op de hoogte gesteld met een bewonersbrief.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×