(Foto's: Regio15).

Groep dronken mannen zorgt voor overlast in centrum

Vier dronken personen hebben zondagavond voor de nodige onrust gezorgd in de binnenstad van Leiden. Het begon toen de mannen een restaurant aan de Langebrug uit werden gezet omdat ze voor overlast zorgden. Vervolgens ging de groep belletje trekkend door de straat. Een van hen was zo dronken dat hij door een ruit van een woning viel. Daarbij liep hij een flinke snijwond op.

De gewaarschuwde politie was inmiddels ter plaatse en ook de ambulance kwam met spoed naar de kruising van de Langebrug en de Pieterskerk-Choorsteeg om de man met de snijwond te behandelen. Ondertussen ontstond tussen de groep en de agenten de nodige onenigheid en weigerden de mannen om te vertrekken. Een van hen is uiteindelijk aangehouden voor openbare dronkenschap en vervolgens overgebracht naar het politiebureau.
Nadat de politie de anderen mannen alsnog weg had gestuurd, keerde de rust in de omgeving terug. De schade van de kapotte ruit zal op de mannen worden verhaald.
112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×