(Foto: Arjen Kennis).

GGD Hollands Midden meldt: Gele boekjes uitverkocht

Door de enorme stormloop op de gele vaccinatieboekjes bij de GGD is de organisatie helemaal door de voorraad heen. De gele boekjes zijn uitverkocht op alle vaccinatielocaties. “Wij verwachten over anderhalve week nieuwe leveringen”, zo laat de GGD Hollands Midden weten. Wie zolang niet wil wachten kan de boekjes nog wel online krijgen via de uitgever.

Begin deze maand ontstond een enorme run op de gele boekjes. Dat leidde tot problemen bij de GGD-locaties, omdat het het vaccinatieproces frustreerde. Er werd toen gevraagd om na 14 juni terug te komen. aan die oproep werd massaal gehoord gegeven.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×