(Foto: PS|theater).

Crowdfunding voor levensgroot stadsspel van PS|theater gaat laatste week in

De laatste week van de crowdfundingscampagne voor WIJ ZIJN DE STAD van PS|theater is ingegaan. Inmiddels is 70 procent van het doelbedrag gehaald. Tot nu toe bouwden 236 donateurs mee aan het levensgrote stadsspel over kansengelijkheid.

In het levensgrote theatrale gezelschapsspel WIJ ZIJN DE STAD gaat stadsgezelschap PS|theater op zoek naar de levensloop van de Leidenaar in de breedste zin van het woord. Van bewoners uit volkswijk De Kooi tot de (internationale) werknemers op het Bio Science Park. Van de mensen uit de flats in Slaaghwijk tot de leden van studentenvereniging Minerva. Welke kansen krijgen zij en wat zijn de hobbels op de weg? Welke levensbepalende momenten hebben hen gevormd? Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten?

Donateurs kunnen leuke tegenprestaties krijgen zoals je naam op het spel en een keukentafelversie. Inmiddels is ruim 14.000 euro van de 20.000 euro binnen. Als er minstens 16.000 euro wordt opgehaald kan het project doorgaan.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×