Dr Justice & the Smooth Operators. (Foto: PR).

Funked Up: Leids muziekfestival zonder anderhalve meter

Funked Up wordt waarschijnlijk het eerste festival in Leiden waarbij geen anderhalve meter afstand gehouden hoeft te worden. Het wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden.

Op zaterdag 3 juli treden verspreid over drie zalen in Scheltema Leiden verschillende artiesten op. Na aankoop van een kaartje maakt de bezoeker een gratis testafspraak op www.testenvoortoegang.org. Na vertoning van de QR-code met negatieve testuitslag en ID wordt de bezoeker binnengelaten en kunnen de coronamaatregelen genegeerd worden.

Line-up
Bij Funked Up staat een flinke rij artiesten op de podia. Dr Justice & the Smooth Operators bijvoorbeeld, maar ook De Nachtelijke Escapades, gitarist Eelke Mastebroek, The Backpockets en De KiloKnallers. Ook is er een Silent Disco.

Funked Up begint om 20.30 uur. Meer info & tickets: www.scheltemaleiden.nl.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×