(Foto: PR)

Stadspodia zoeken Leidenaren voor reclamecampagne

Altijd al eens voor de camera willen acteren? Dat kan in de reclamecampagne van de Schouwburg, Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau.

Met het nieuwe theaterseizoen voor de deur zijn de stadspodia op zoek naar Leidenaren van verschillende leeftijden en achtergronden om in hun sociale media en poster campagne te figureren. De campagne toont de emoties van theaterbezoekers: van ontroering tot slappe lach. Leidenaars van 18 jaar en ouder die mee willen werken kunnen zich aanmelden tot vrijdag 2 juli.

Kandidaten kunnen zich aanmelden door een video van zichzelf (max. 1 minuut) via WeTransfer te sturen naar marketing@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Vergeet niet je persoons- en contactgegevens erbij te vermelden. Meer informatie is te vinden op website van de Schouwburg.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×