(Foto's: Regio15).

Brandweer rukt met groot materiaal uit voor auto 'te water'

Maar liefst twee duikteams, één uit Leiden en één uit Alphen aan den Rijn, een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig én een Officier van dienst werden vanmiddag gealarmeerd voor een auto in het water van de Herengracht.

De melding van het ongeval kon al snel worden afgeschaald naar een kleiner incident. Een geparkeerde auto was bijna de ‘grachtentrap’ afgereden. Bij aankomst bleek de auto alleen met het linker voorwiel één trede van de trap te zijn afgereden. De inzet van de brandweer bleek niet nodig. Het voertuig is op eigen kracht weer met vier wielen in het parkeervak gezet.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×