(Foto's: Regio15).

Meerdere gewonden bij ongeval A4, mogelijk straatrace

Op de A4 ter hoogte van de N11 is gisteravond rond 22.00 uur een auto bij een aanrijding over de kop geslagen. De inzittenden raakten hierbij gewond en zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Een gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet in actie te komen.

Een getuige van het ongeval vertelde aan een verslaggever van persbureau Regio15 dat meerdere auto’s met elkaar aan het racen waren. Hierbij werden volgens de getuige snelheden bereikt van 160 kilometer per uur. “Ik en ook andere automobilisten zijn afgesneden”, vertelt de getuige. Een derde auto die mogelijk bij het racen betrokken was, zou zijn doorgereden.

De schade aan beide auto’s is enorm. Ook de vangrail is door het ongeval zwaar beschadigd. De hoofdrijbaan van de A4 was in de richting van Den Haag afgesloten.

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×