(Foto's: Sleutelstad).

Flinke brand in dak woning Herenstraat

In het dak van woning in de Herenstraat heeft vanavond een flinke brand gewoed. De brand is vermoedelijk ontstaan op de zolder tijdens het klussen aan de woning. Daarbij werd eerder op de dag verf afgebrand. blijkbaar is de boel in de loop van de avond gaan smeulen.

Omdat de brand was doorgeslagen naar de ruimte tussen het dak en de dakpannen heeft de brandweer een groot deel van het dak opengebroken om bij het vuur te komen. De Herenstraat was tijdens de bluswerkzaamheden door de politie in beide richtingen afgesloten voor het verkeer tussen het spoor en de fietsrotonde.

Volgens een omstander zou het huis onlangs zijn verkocht en zijn de nieuwe eigenaren volop aan het klussen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×