Tokio071: volg Olympische sporters uit de Leidse regio via Sleutelstad

Sleutelstad houdt de sporters uit de Leidse regio die vanaf vrijdag 23 juli meedoen aan de Olympische Spelen in Tokio nauwlettend in de gaten. De meeste wedstrijden vinden in de Nederlandse nacht plaats, daarom worden de prestaties vaak in de ochtend gemeld op Sleutelstad. Van poulefase en kwalificatie tot aan de finales. Je leest het op sleutelstad.nl. Ook wordt op zaterdag 24 juli de talkshow ‘Leiden tot Tokio’ uitgezonden op Sleutelstad TV.

Lees alle artikelen terug in het ‘Toki071’ dossier van Sleutelstad

Tijdens de Olympische Spelen doen zes Leidse sporters en één Leiderdorper mee. Ook komt er een Leidenaar in actie op de Paralympische Spelen. Dit zijn de sporters die we volgen:

Karolien Florijn (roeien: vrouwen vierzonder)
Nicole Beukers (roeien: vrouwen dubbelvier)
Stef Broenink (roeien: mannen dubbeltwee)
Finn Florijn (roeien: mannen skiff)
Boudewijn Röell (roeien: mannen vierzonder)
Laurine van Riessen (baanwielrennen: sprint, keirin, team sprint)
Jorrit Croon (hockey)
Annika van der Meer (pararoeien: paramixed dubbeltwee)

Leiden tot Tokio
Zaterdag 24 juli wordt om 19.00 uur de talkshow ‘Leiden tot Tokio‘ uitgezonden op Sleutelstad TV. Te gast zijn Antje Florijn (voormalig toproeister en moeder van Finn en Karolien Florijn), roeicoach Ed Maan, Olympisch waterpolokampioen Biurakn Hakhverian en topsportcoördinator Pieter Verhoogt. Zij blijken vanuit verschillende perspectieven vooruit op de Olympische Spelen. Ook hebben verschillende Leidse sporters beelden vanuit Tokio ingestuurd.

Leiden tot Tokio is een samenwerking tussen Njord, Asopos de Vliet, Topsport Leiden en Sleutelstad. Het programma wordt zondag 25 juli meerdere keren herhaald.

 

 

Leiden Leiderdorp Sport Tokio071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×