Glibbers

Leiden decor in clip zomerhitje 'Laat juh lekkerr gaan'

Dansend in de waterput van De Burcht, hupsend voor de Morspoort en varend in een boot over het Leidse water. Henne van der Steen en Ramon van Water, het nieuwe muziekduo Glibbers, hebben een onvervalste Leidse videoclip gemaakt voor hun zomerhit ‘Laat juh lekkerr gaan’.

Henne van der Steen en Ramon van Water kwamen via facebook met elkaar in contact omdat ze beiden enorme Rubberen Robbie fans zijn. Van het een kwam het ander en zo besloten ze samen een liedje te maken. Op de muziek van de zomerhit uit 2016 Sofia van de Spaanse zanger Alvaro Solar heeft Henne een eigen tekst gemaakt die, net als het origineel, als een oorwurm in je oor blijft rondzingen. ‘Zon, zee en warme stranden, chicks om van te watertanden. Laat juh lekkerr gaan!’.

De Leidse Glibber, Emilie van Aelst, was er bij toen de heren in hun rode ‘Laat juh lekkerr gaan’-shirt dansend door de stad trokken voor de opnames van hun video-clip.

De CD is klaar en de videoclip ook. De Glibbers zijn klaar voor de zomer.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×