(Foto's: 112 Sleutelstad).

Auto crasht op Oegstgeesterweg: bestuurder aangehouden wegens harddrugs

Op de Oegstgeesterweg tussen Leiden en Oegstgeest heeft een automobilist rond 15.15 uur een tegemoetkomende witte auto geschampt. Die (witte) auto spinde en kwam achterstevoren in de berm terecht. De bestuurder van de zwarte auto is vervolgens links langs de vluchtheuvel gereden en vanaf de linkerbaan via de middenberm weer naar zijn eigen weghelft gereden. Daar is hij tegen een lichtmast gebotst.

Waardoor de jongeman de macht over het stuur verloor, is nog onderwerp van onderzoek door de politie, maar wel is duidelijk dat er lachgas en drugs in het spel waren. Aan de remsporen op de weg te zien, reed de zwarte auto met een behoorlijke snelheid.

De botsing gebeurde ter hoogte van de voetbalvelden van UVS. Allebei de auto’s raakten zwaar beschadigd. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte, is in de ambulance aangehouden voor bezit dan wel handel in harddrugs. De bestuurster van de tweede auto is ter plekke  nagekeken in de ambulance.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×