(Foto's: Regio15).

Vrouw ernstig gewond tijdens oversteken bij bushalte in Oegstgeest

Bij een ongeval op de Leidsestraatweg in Oegstgeest is een vrouw donderdagochtend ernstig gewond geraakt. De vrouw stak bij een bushalte over bij de voorkant van een bus. Ze werd daarbij geschept door een passerende auto.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en in een vacuümmatras gelegd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De inzet van een gealarmeerd traumateam werd uiteindelijk gecanceld toen de traumahelikopter al boven de de plek van het ongeval vloog.

De Leidsestraatweg is ter hoogte van de Terweeweg in de richting van Leiden afgesloten voor het verkeer. Een team van Forensische Opsporing verkeer doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bus stond tijdens het ongeval stil bij de bushalte.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×