(Beeld: Regio15).

Fietser gewond bij ongeluk Hoge Rijndijk, auto rijdt door

Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hij werd geschept door een auto. Dat gebeurde bij de oversteekplaats op de kruising van de Hoge Rijndijk met de Willem van der Madeweg in Leiden. De auto is na de aanrijding doorgereden.

Update: Doorgereden bestuurder Hoge Rijndijk meldt zich bij politie

De hulpdiensten werden even over 02:30 uur gealarmeerd voor het ongeluk. Bij aankomst troffen zij één slachtoffer aan, dit bleek de bestuurder van de fiets te zijn. Ambulancepersoneel heeft zich samen met enkele agenten ontfermd over het slachtoffer dat daarna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is nog op zoek naar de doorgereden automobilist. Een verkeerscamera op het kruispunt heeft het ongeval waarschijnlijk vastgelegd. Die beelden gaat de politie bekijken.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×