(Foto: Regio15).

Doorgereden bestuurder Hoge Rijndijk meldt zich bij politie

De automobilist die in de nacht van zaterdag op zondag een fietser aanreed en er vervolgens vandoor ging, heeft zich gemeld bij de politie. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Het ongeluk gebeurde op de Hoge Rijndijk in Leiden.

Omdat het doorrijden na een aanrijding strafbaar is, wordt de bestuurder van de auto door de politie verhoord. Daarna wordt de zaak overgedragen aan het Openbaar Ministerie dat zal beslissen of de bestuurder vervolgd wordt.

Bij het ongeluk raakte een fietser gewond. Na het ongeluk was het al snel duidelijk dat een verkeerscamera het ongeluk mogelijk gefilmd had. Mogelijk is de auto in een slip terecht gekomen voordat de aanrijding met de fietser plaatsvond, maar de politie doet nog onderzoek.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×