(Foto's: Regio15).

Grote politieactie na mogelijk vuurwapen bij feestje bedrijfspand

De politie is zondagmiddag met een tiental agenten in kogelwerende vesten naar een bedrijfspand aan de Harteveltweg in Leiden gereden. Daar was op dat moment een privéfeestje gaande waarbij een of meerdere mensen in het bezit zouden zijn van een vuurwapen. Uiteindelijk werden er geen wapens gevonden.

Vanwege de het mogelijke vuurwapenbezit kwam de politie met veel eenheden ter plaatse, waaronder twee hondengeleiders. Na een korte briefing zijn de dienders richting het betreffende pand gegaan. Meerdere personen zijn door de politie uit het pand gehaald en hun voertuig is doorzocht.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er geen vuurwapens zijn aangetroffen en dat er niemand is aangehouden. “De actie is in goede harmonie verlopen”, zegt ze. Over het naleven van de coronamaatregelen tijdens het feest zegt de politie geen bijzonderheden te kunnen melden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×