Een blik door het caféraam, vereeuwigd in een Leidse puzzel

Vanuit café de Vergulde Kruik kijk je om je heen en door het raam naar buiten en zie je vervolgens allerlei bekende Leidse plekjes en personen. Velen zullen het gemist hebben de afgelopen jaren, maar vanaf nu kan er hoe dan ook, uren getuurd worden door het caféraam. Althans, als je de stukjes op de juiste plek weet te leggen. Want Leiden is een puzzel van 1000 stukjes rijker: de Leids Café Puzzel.

Duizend stukjes Leids puzzelplezier met foto’s die zijn gemaakt door Leidse Glibber Emile van Aelst en medewerking van de Leidse bierbrouwerij Pronck. Met de herfst in aantocht en de natte nadagen van een verregende zomer, hoeven echte Leidenaren niet te wachten tot de feestdagen, maar kunnen ze ook nu al aan de slag.

De puzzel is er eentje uit een serie die in Haarlem is begonnen. Verschillende steden hebben er inmiddels een en Leiden nu dus ook. In een oplage van 1.500 is de puzzel vanaf nu verkrijgbaar bij de Vliegershop en bij de Bruna vestigingen aan het Vijf Meiplein en in de Stevenshof.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×