De redactie van Cultuur071 start weer met de wekelijkse uitzendingen op zaterdagochtend. (Foto: J.P. Witteman).

Sleutelstad-programma Cultuur071 terug van zomerstop

Het programma Cultuur071 van Sleutelstad is vanaf deze week weer te beluisteren op de zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Meekijken met de uitzending kan via het tv-kanaal van Sleutelstad.

Het programma heeft een lastig jaar achter de rug waarin veel uitzendingen geen doorgang konden vinden in verband met de coronamaatregelen. Daardoor gingen niet alleen veel culturele activiteiten niet door en was het ook lastig om live gasten te ontvangen.

Na de reguliere zomerstop wordt de draad nu vol enthousiasme opgepakt. “We hebben er weer heel veel zin in”, zegt presentatieduo Joque Mulder en Jos Nijhof dat voor de wekelijkse live-uitzendingen wordt bijgestaan door technicus Floris Hessing en redactie-assistenten Esther van der Zon en muziekkenner Peter Visser.

In de uitzending van 28 augustus wordt in een gesprek met programmeur Martin Rohde aandacht besteed aan de muziekuitvoeringen in Cultuurhuis de Paulus in Oegstgeest, Theater het Trefpunt in Warmond en Scheltema Leiden. Artistiek leider Joeri Vos van Muziektheatergezelschap de Veenfabriek schuift aan en dat geldt ook voor ARS Aemula Naturae-voorzitter Conny Broeyer. Tenslotte komt Tanja Elsgeest langs. Zij is de nieuwe directeur van Museum de Lakenhal.

Sleutelstad is te beluisteren via 107.5 in de ether, DAB+, de betere radio-app’s voor je mobiel en uiteraard ook via internet en de player op de website. Sleutelstad TV is te zien op Ziggo kanaal 46, KPN kanaal 1421 en via www.sleutelstad.nl/tv

Cultuur Leiden Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×