(Foto's: Regio15).

Veel schade na aanrijding Plesmanlaan

Op de kruising van de Plesmanlaan en de Darwinweg is zaterdagmiddag een aanrijding geweest tussen een tweetal personenauto’s. De aanrijding vond niet ver van het tankstation plaats. Daar loste de politie eerder vandaag een waarschuwingsschot bij een aanhouding.

Na het ongeval was de politie binnen enkele seconden ter plaatse om te assisteren. Een ambulance arriveerde om de bestuurster van een van de voertuigen na te kijken. Zij raakte lichtgewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Tot slot kwam een bergingsbedrijf ter plaatse voor de berging van beide auto’s. Een voorrangskwestie zou volgens calamiteitenwebsite Regio15 de oorzaak zijn van het ongeval.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×