(Video: Leidenamateurvoetbal.nl).

De Sleutels wint het eerste Leidsche Voetbalhistorie Toernooi

Aan het eerste Leidsche Voetbalhistorie Toernooi namen zaterdag acht Leidse ex-voetbalclubs deel. Op het complex van Sporting Leiden gingen de teams van opgeheven voetbalverenigingen net als vroeger de strijd met elkaar aan. In de finale won De Sleutels van LFC (zo).

“Het heeft er nu al alle schijn van dat dit het begin is van een nieuw traditie”, schrijft organisator Leidenamateurvoetbal.nl. De tien aanwezige teams en de vele toeschouwers maakten er een onvergetelijke dag van. “Uiteraard was er naast het sportieve gedeelte ook volop ruimte voor kleedkamerhumor, ouwe koeien uit de sloot, oude jongens krentenbrood verhalen en ontmoetingen na elkaar tig jaar niet gezien te hebben.”

De deelnemende clubs waren VV Leiden, VNA, VNL, De Sleutels, Oranje Groen, LDWS, Leidsche Boys 1 en 2 en LFC (za) en LFC (zo). Foto’s en verslagen zijn de komende dagen te vinden op de website van Leidenamateurvoetbal.nl.

Het winnende team van De Sleutels. (Foto: Jan van der Lubbe).

 

Sfeerfoto’s door Emile van Aelst.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×