Mart Hoogkamer volgend jaar in Ahoy

Na het enorme succes dat Mart Hoogkamer heeft met zijn nummer 1 hit ‘Ik ga zwemmen’ wordt alweer een droom werkelijkheid voor de Leidenaar uit De Kooi. Op 9 april 2022 geeft de volkszanger een concert in Ahoy.

“Lieve mensen, Rotterdam Ahoy is de plek waar de grootste artiesten hebben opgetreden. Dat ik daar nu een concert mag geven, is een droom die uitkomt”, laat de populaire zanger weten. Tijdens het optreden wordt Hoogkamer begeleid door zijn band en hij belooft alvast om er een geweldige avond van te maken. “Voor alle ‘tijgers’ in het land die zin hebben in een feestje. Ik kan niet wachten.”

Tickets zijn te bestellen op www.martinahoy.nl.

Cultuur Leiden Regiohits


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×