(Foto: Omroep West / John van der Tol).

Auto brandt uit op A4 bij Leiden

Op de A4 ter hoogte van de afslag naar de Europaweg richting Zoeterwoude en Leiden is een personenauto zondag aan het einde van de ochtend helemaal uitgebrand. Voor zover bekend raakte bij de autobrand niemand gewond en konden alle inzittenden het voertuig tijdig verlaten.

De politie leidde het verkeer via de parallelbaan om het ongeval heen, terwijl de brandweer druk doende was om de vlammen te doven. Er kon niet voorkomen worden dat het voertuig helemaal uitbrandde. Een bergingsbedrijf heeft het wrak opgehaald.

Door de brand en een botsing met meerdere voertuigen die even later rond dezelfde plek plaatsvond, stond er aan het begin van de middag enige tijd een fikse file. De wachttijd liep op het hoogtepunt zelf op tot anderhalf uur, zo meldt mediapartner Omroep West.

 

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×