(Foto's: Regio15).

Grote hennepkwekerij opgerold in Rijnstroomstraat

De politie heeft woensdagmiddag een inval gedaan in een pand aan de Rijnstroomstraat in Leiden. In het pand werd een grote hennepkwekerij aangetroffen. De actie is het gevolg van een grootschalig onderzoek. Leden van het arrestatieteam hebben met hydraulisch gereedschap deuren geforceerd zodat de politie toegang kreeg tot enkele kweekruimtes.

Voor de actie is de hele straat afgezet met lint voor, zoals de politie zegt, een groot nader onderzoek. Agenten doorzoeken samen met een speurhondengeleider drie panden. Dit gaat om het pand waar de hennepkwekerij is aangetroffen, het naastgelegen grandcafe en ‘In Kunst Webshop & Galerie. Voor zover bekend zijn er bij deze inval nog geen aanhoudingen verricht.

In één van de naastliggende panden zouden in het verleden ook al eens een inval zijn gedaan.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×