(Foto's: Regio15).

Fietsenstalling gaat in vlammen op: mogelijk aangestoken

Een fietsenhok is woensdagochtend verwoest door een felle brand op het terrein van de GGZ-instelling CURIUM-LUMC aan de Endegeesterstraatweg in Oegstgeest. De hulpdiensten rukten met spoed uit, maar konden niet voorkomen dat het hok volledig door brand werd verwoest. De brandweer heeft twee gasflessen veiliggesteld door ze in de sloot te gooien.

Een zwerver zou mogelijk gebruik hebben gemaakt van het fietsenhok als slaapplek. In het fietsenhok werd een matras gevonden. Na de brand zou hij met een bebloed gezicht zijn weggelopen. De politie doet verder onderzoek naar de brand.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×