Nieuw Sleutelstad-programma over All American Sports

Sleutelstad start vandaag met een nieuw sportprogramma. Eén keer per maand vindt op woensdagavond het programma ‘Sport071: Pilgrim Nation’ plaatst, met aandacht voor Amerikaanse sporten. Uiteraard altijd met een Leids tintje.

Het programma staat onder leiding van Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin. In de eerste aflevering staat American Football centraal, want in de VS is het nieuwe seizoen van de NFL net van start gegaan. Natuurlijk wordt ook onze Leidse American Football club niet vergeten: oud-speler en jeugdcoach Brian Spapens van Lightning Leiden is vandaag te gast in de uitzending.

Sport071: Pilgrim Nation is vanaf 18.00 uur te volgen Sleutelstad.nl/tv, kanaal 46 van Ziggo en kanaal 1421 van KPN.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×