(Foto's: Regio15).

Fietser aangereden: automobilist rijdt door

Bij een oversteekplaats op de Vijf Meilaan met de Churchilllaan in Leiden is vanochtend een jonge fietser aangereden door een auto. Mogelijk zou de fietser door rood hebben gereden. De automobilist is na de aanrijding echter doorgereden.

Een rapid responder van de ambulancedienst is naar het incident geroepen om de jongen na te kijken. Hij raakte lichtgewond en is door de medewerkers van de ambulancedienst naar zijn moeder toe gebracht.

De Churchilllaan werd ter hoogte van de Vijf Meilaan in de richting van de Voorschoterweg korte tijd afgesloten voor al het autoverkeer. De politie doet verder onderzoek naar de doorgereden automobilist. Het ‘verlaten van een plaats ongeval’ is een misdrijf.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×