(Foto's: Regio15).

Meerdere ongevallen in Leiderdorp

Het was vandaag een drukke dag met ongevallen in Leiderdorp. Er zijn, verspreid over de dag, meerdere incidenten gemeld. Het eerste incident vond al plaats rond middernacht op de rotonde van de N445/N446 bij Leiderdorp.

Twee auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. Mogelijk kreeg één van de auto’s geen voorrang. Voor de zekerheid werd een ambulance gealarmeerd om een persoon na te kijken, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Eén van de auto’s raakte door de aanrijding zwaarbeschadigd. Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s afgevoerd. Tijdens het ongeval was de rotonde deels gestremd.

In de vroege middag vloog een auto uit de bocht op de N446. Hierbij is de auto op zijn kant in de berm tot stilstand gekomen. Tijdens de ‘bijzondere’ manoeuvre reed de auto een lantaarnpaal omver en vernielde een kastje in de berm. De bestuurster raakte lichtgewond. Het is niet bekend of zij naar het ziekenhuis is gebracht. Vanwege het ongeval was enige tijd maar één rijbaan beschikbaar.

Bij het Esso benzinestation op de Persant Snoepweg in Leiderdorp vond rond 11.30 een kop-staart aanrijding plaats met drie auto’s.
Hier werd de bestuurder van het achterste voertuig door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Twee van de drie auto’s zijn door een bergingsbedrijf geborgen. Het voorste voertuig had nauwelijks tot geen schade.

Ook op de Van der Valk Boumanweg was het raak. Een fietser werd rond 12.30 uur geschept door een busje dat wilde afslaan. De fietser raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk is een voorrangskwestie de oorzaak van het ongeval. De fiets raakte door de aanrijding zwaarbeschadigd.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×