Pleintaptoe 2021 (Beeld: Sleutelstad).

Kijk terug: Pleintaptoe vanaf de Garenmarkt

Na jarenlang te gast te zijn geweest bij Sporting Trigon, keerde vanmiddag ook de Pleintaptoe terug naar het Garenmarktplein. Zes Show- & Marchingbands trakteerden het natgeregende publiek op een twee uur durende show. Sleutelstad was bij het evenement aanwezig en maakte een integrale registratie van de optredens van K&G junioren, K&G senioren, Band of Liberation, Floraband, M.E.T.R.O. en Exempel.

De Pleintaptoe werd ook live op tv uitgezonden, maar door een internetstoring op locatie was de live-uitzending slechts een simpele preview. Voor de liefhebbers is deze op locatie opgenomen registratie zeker ook het kijken waard! De uitzending wordt maandag om 21.oo uur nog een keer op tv uitgezonden.

Cultuur Leiden Leidens Ontzet 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×