Gymsport Leiden won de eerste prijs in de Taptoe. (Foto: Emile van Aelst).

Gymsport Leiden wint eerste prijs in Taptoe der Verenigingen

Bij de Taptoe van sport- en cultuurverenigingen die zaterdagavond door een kletsnatte Sleutelstad trok, hebben drie verenigingen net een beetje meer eer van hun inspanningen gehad dan de rest van de deelnemers. Ook nu werden er weer drie verenigingen beloond met een Joppenszprijs.

Winnaar werd Gymsport Leiden, op de tweede plaats eindigde DIOK Rugby en de korfballers van Pernix eindigden op plaats drie.

Normaal gesproken worden de winnaars bekend gemaakt op een wagen in de Grote Optocht, maar die gaat dit jaar niet door. Ook het afsluitende vuurwerk is geschrapt. Wel is de kermis vandaag nog open tot middernacht.

Advertentie

Cultuur Leiden Sport Leidens Ontzet 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×